Zahra Midi dagboek Paperblanks

€ 16,95
Op voorraad

Super mooi, klassiek dagboek met een harde kaft en metallic details. Het dagboek heeft pagina's met lijntjes en wordt gesloten met een zwart elastiek. 

Dit prachtige goudkleurige dagboek Zahra Midi van het merk Paperblanks is onderdeel van de Arabic Artistry lijn waarbij Paperblanks zich heeft laten inspireren door de Arabische kunst. Dit prachtige dagboek is bijvoorbeeld gebaseerd op een kaft die ooit een kostbare versie van de Koran omvatte. De originele boekbinding (kaft) kwam uit de 17e eeuw toen het luxueuze leven aan het Arabische hof de inspiratie was voor een een uiterst verfijnde ontwerpesthetiek. Deze boekbinding wordt nog steeds tentoongesteld in het Kunst Palast museum in Düsseldorf in Duitsland. De Zahra bindwijze staat symbool voor een periode waarin boeken erg kostbaar waren en soms zelfs als investering werden gezien. Zo werden dergelijke mooie boeken vaak gebruikt als waardevolle donatie aan goede doelen of als dure geschenken aan staatshoofden. Zulke boeken waren een echt status symbool voor hun eigenaren.
Dit prachtige dagboek heeft dezelfde kostbare uitstraling als een boek uit die tijd, maar dan in een handig formaat voor de huidige tijd. Zahra Midi heeft een harde kaft met reliëf en metallic kleurige elementjes die schitteren in het licht. Je kunt dit dagboek heel handig sluiten met het zwarte elastiek dat aan de binnenzijde van de achterkaft is verstopt. Hierdoor valt je dagboek niet zomaar open. In de achterkaft vindt je ook een extra vak waar je losse notities etc. in kunt stoppen. Het dagboek heeft 144 gelinieerde, ivoorkleurige, zuurvrije pagina's (288 blz) met lichtgrijze lijntjes met een regelafstand van 0,7 cm. De binnenkaft van het dagboek is bruin en het dagboek heeft een rood aanwijslint. Een prachtig en kostbaar dagboek voor elke dagboekschrijver.

Meer informatie
Merk Paperblanks
Kleur Goud
Kaft Harde kaft
Sluiting Elastieksluiting
Papier Lijntjes
Papierkleur Ivoor
Aantal pagina's 144
Maat M
Oriëntatie Staand
Afmetingen 18 x 13 cm
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Zahra Midi dagboek Paperblanks
Uw waardering
Copyright © Dagboekwinkel.nl - Alle rechten voorbehouden.