Wherever you go, go with all your heart dagboek Peter Pauper

€ 16,99
Op voorraad

Prachtig dagboek met elastieksluiting met bergen en een bos. Dit dagboek inspireert tot ontdekken met de tekst Wherever you go, go with all your heart, oftewel, Waar je ook gaat, ga met heel je hart. Het dagboek heeft ivoorkleurige pagina's met lijntjes.

Volg het advies van Confucius en ga, reis en ontdek met heel je hart, en schrijf het daarna op, terwijl je jezelf verliest in dit bijzondere dagboek. Op de kaft prijkt een quote van Confucius. Hij was een zeer wijze en bekende Chinese filosoof die 500 jaar voor Christus leefde. "Go" of  'gaan' kun je op meerdere manieren interpreteren, je kunt fysiek ergens naar toe gaan en gaan reizen, maar je kunt ook in jezelf reizen en innerlijke ontdekkingsreizen maken. Wat je ook gaat doen, dit dagboek is er voor al jouw verhalen.

De 160 pagina's hebben lichtgrijze lijntjes en zijn van zuurvrij 120 grams archiefpapier. Dit maakt het dagboek geschikt voor zeer veel verschillende pensoorten. De harde en stevige kaft heeft een prachtig reliëf en zilverkleurige metallic details. De achterkaft heeft precies hetzelfde design en ook hetzelfde reliëf én de mooie zilverkleurige details. Dit dagboek heeft een superhandig vak aan de binnenkant van de kaft waarin je losse blaadjes, stickers of visitekaartjes kunt bewaren. Het zwarte elastiek zorgt ervoor dat het dagboek niet opeens openvalt en de bijpassende onyx zwarte binnenkaft bladen maken dit dagboek helemaal af!

Kortom een prachtig dagboek voor elke dagboekschrijver!

Meer informatie

Meer informatie
Merk Peter Pauper Press
Kleur Groen
Kaft Harde kaft
Sluiting Elastieksluiting
Papier Lijntjes
Papierkleur Ivoor
Aantal pagina's 160
Maat L
Oriëntatie Staand
Afmetingen 21 x 16 cm

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Wherever you go, go with all your heart dagboek Peter Pauper
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Copyright © Dagboekwinkel.nl - Alle rechten voorbehouden.