Voyager puntjes dotted papier refill Peter Pauper

€ 6,99
Op voorraad

Refill met puntjes papier (dotted) geschikt voor de Voyager dagboeken van Peter Pauper Press met een flexibele kaft. Deze navulling heeft crèmekleurig 80 gms papier met licht grijze puntjes (dots) met een afstand van 0,5 cm. Het boekje heeft afgeronde hoeken. Het boekje bevat 30 pagina's (60 blz) en is gebonden met een draad.

Let op! De refill verpakking bestaat uit 2 boekjes. Voor deze prijs ontvang je dus 2 boekjes met puntjes (dots).

Refill met puntjes papier (dotted), specifiek geschikt voor de Voyager reisdagboeken van Peter Pauper Press. Deze refill heeft crèmekleurig papier met licht grijze puntjes (dots) met een afstand van 0,5 cm. Het papier is 80 grams gsm papier, daardoor is het geschikt voor de meeste pennen, maar kan het zijn dat je met een vulpen wel last van ghosting krijgt. De kaft is van wat stugger geelkleurig karton, waardoor de kaft vrij flexibel is. Het boekje heeft afgeronde hoeken. Het boekje bevat 30 pagina's oftewel 60 bladzijden. Hierdoor kun je er makkelijk een vakantie mee doen. Het boekje is gebonden met een draad.
De boekjes zijn ook te gebruiken in combinatie met de originele Midori Travellers Notebooks, de Voyager boekjes zijn 0,5 cm smaller en 2 cm korter dan de Midori Travellers notebook boekjes. Kijk bij 'extra informatie' voor de specifieke afmetingen.

Let op! De refill verpakking bestaat uit 2 boekjes. Voor deze prijs ontvang je dus 2 boekjes met puntjes (dots).

Meer informatie
Merk Peter Pauper Press
Kleur Geel
Kaft Zachte kaft
Sluiting Geen sluiting
Papier Puntjes
Papierkleur Crème
Aantal pagina's 30
Maat M
Oriëntatie Staand
Afmetingen 19 x 10,3 cm
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Voyager puntjes dotted papier refill Peter Pauper
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Copyright © Dagboekwinkel.nl - Alle rechten voorbehouden.