Voyager kraft papier refill Peter Pauper

€ 6,99
Op voorraad

Refill met blanco kraft papier voor Voyager reis dagboeken van Peter Pauper Press. De refill heeft 30 blanco, geelachtige pagina's, oftewel 60 bladzijden. Het papier is 80 grams gsm papier. Door de kraft kleur is deze refill uitstekend geschikt om mooie collage's in te maken of creatief in te zijn. Het geelachtige kraft papier geeft dan een heel leuk effect. De refill is gebonden met een crèmekleurige draad.

Let op! De refill verpakking bestaat uit 2 boekjes. Je ontvangt voor deze prijs dus 2 kraft papier boekjes.

Refill navulling met kraft papier specifiek voor de Voyager reis dagboeken van Peter Pauper Press. De refill heeft 30 blanco, geelachtige pagina's, oftewel 60 bladzijden. Het papier is 80 grams gsm papier. Door de kraft kleur is deze refill uitstekend geschikt om mooie collage's in te maken of creatief in te zijn. Het geelachtige kraft papier geeft dan een heel leuk effect. De refill is gebonden met een crèmekleurige draad.
De boekjes zijn ook te gebruiken in combinatie met de originele Midori Travellers Notebooks, de Voyager boekjes zijn 0,5 cm smaller en 2 cm korter dan de Midori Travellers notebook boekjes. Kijk bij 'extra informatie' voor de specifieke afmetingen.


Let op! De refill verpakking bestaat uit 2 boekjes. Je ontvangt voor deze prijs dus 2 kraft papier boekjes.

Meer informatie
Merk Peter Pauper Press
Kleur Geel
Kaft Zachte kaft
Sluiting Geen sluiting
Papier Blanco
Papierkleur Gerecycled
Aantal pagina's 30
Maat M
Oriëntatie Staand
Afmetingen 19 x 10,3 cm
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Voyager kraft papier refill Peter Pauper
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Copyright © Dagboekwinkel.nl - Alle rechten voorbehouden.