Voyager ruitjes papier refill Peter Pauper

€ 6,99
Op voorraad

Refill met ruitjes / hokjes papier (graph paper) Voyager reisdagboeken van Peter Pauper Press. Deze navulling heeft 30 crèmekleurige, 80 grams pagina's, oftewel 60 bladzijden met ruitjes papier. De lijntjes van de ruitjes zijn lichtgrijs van kleur. De ruitjes zijn 0,5 bij 0,5 crm. De kaft van de refill is van een stug, geelkleurig karton gemaakt. De binding van de refill is met een crèmekleurige draad. Super handige refill voor allerlei soorten lijstjes of trackers.

Let op! De refill verpakking komt met 2 boekjes. Voor deze prijs krijg je dus 2 boekjes met ruitjes papier.

Refill met ruitjes / hokjes papier (graph paper) specifiek voor de Voyager reisdagboeken van Peter Pauper Press. Deze navulling heeft 30 (80 gms papier) pagina's in crème, oftewel 60 bladzijden met ruitjes papier. De lijntjes van de ruitjes zijn lichtgrijs van kleur. De ruitjes zijn 0,5 bij 0,5 crm. De kaft van de refill is van een stug, geelkleurig karton gemaakt en de binding is doorgestikt met een crèmekleurige draad. Super handige refill voor allerlei soorten lijstjes of trackers.
De boekjes zijn ook te gebruiken in combinatie met de originele Midori Travellers Notebooks, de Voyager boekjes zijn 0,5 cm smaller en 2 cm korter dan de Midori Travellers notebook boekjes. Kijk bij 'extra informatie' voor de specifieke afmetingen.

Let op! De refill verpakking komt met 2 boekjes. Voor deze prijs krijg je dus 2 boekjes met ruitjes papier.

 

 

Meer informatie
Merk Peter Pauper Press
Kleur Geel
Kaft Zachte kaft
Sluiting Geen sluiting
Papier Ruitjes
Papierkleur Crème
Aantal pagina's 30
Maat M
Oriëntatie Staand
Afmetingen 19 x 10,3 cm
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Voyager ruitjes papier refill Peter Pauper
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Copyright © Dagboekwinkel.nl - Alle rechten voorbehouden.