Tropisch paradijs dagboek Peter Pauper

€ 15,99
Op voorraad

Prachtig dagboek met lijntjes en een elastiek sluiting. Het dagboek heeft een harde kaft met reliëf en metallic goudkleurige details.

Tropical Paradise (tropisch paradijs) is een prachtig dagboek van het Amerikaanse merk Peter Pauper Press. Op de kaft staat een waterverf afbeelding van vogels en palmbomen en de enorme eindeloze tropische oceaan met al haar geheimen en mysteries. De kaft is geïnspireerd op de volgende woorden van de ontdekkingsreizeiger Jacques Cousteau "De zee, als zij haar spreuk uitspreekt, dan wordt je voor altijd gevangen in haar web van verwondering" (The sea, once it casts its spell, holds one in its net of wonder forever). 

Het bijzondere van dit dagboek is dat zowel de voor als achterkaft van dit dagboek reliëf heeft én ook metalli elementjes. Het dagboek heeft 160 ivoorkleurige pagina's van 120 gsm zuurvrij archief papier. De lijntjes zijn lichtgrijs gekleurd en hebben een regelafstand van 0,8 cm. Aan de binnenzijde van de achterkaft vindt je een handig vak om losse kaartjes of stickers te bewaren en de lichtblauwe binnenkaft matcht het prachtige lichtblauwe elastiek waarmee dit dagboek gesloten wordt.

Meer informatie

Meer informatie
Merk Peter Pauper Press
Kleur Blauw, Geel, Groen
Kaft Harde kaft
Sluiting Elastieksluiting
Papier Lijntjes
Papierkleur Ivoor
Aantal pagina's 160
Afmetingen 21 x 16 cm

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Tropisch paradijs dagboek Peter Pauper
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Copyright © Dagboekwinkel.nl - Alle rechten voorbehouden.