Safavid Midi Flexis dagboek Paperblanks

€ 16,45
Op voorraad

Lichtgewicht, klassiek dagboek met een flexibele kaft van het merk Paperblanks. Dit dagboek, genaamd Safavid, heeft ivoorkleurige pagina's met lijntjes.

Dit bijzondere dagboek is gebaseerd op de Perzische ontwerpen in Safavid-stijl. Deze stijl wordt geassocieerd met de Islamitische Gouden Eeuw en vertegenwoordigd een hoogtepunt in de boekkunst. De Safavid stijl varieerde van eenvoudige geometrische patronen uit de 14e eeuw tot complexe composities uit de 16e eeuw. Symmetrie en een zuiver lijnenspel zijn kenmerken van de Safavid stijl en de boekenkaften die voorzien zijn van medaillons en andere schitterende creaties uitgesneden in het leer van de kaft. Deze op de Safavid stijl geïnstpireerde kaft van dit dagboek toont een opmerkelijk filigraanpatroon met reliëf en bijzondere motieven en goudkleurige details die zelfs in onze moderne tijd hun elegantie en stijl behouden. 

De zijkanten van de pagina's van dit dagboek zijn ook prachtig bedrukt en een rood aanwijslint maakt dit bijzondere dagboek helemaal af. Het dagboek heeft 176 pagina's van 100 grams papier. De pagina's zijn ivoorkleurig en hebben lichtgrijze lijntjes.

Safavid is onderdeel van de Flexis collectie van Paperblanks. Deze collectie staat voor vrijheid en flexibiliteit. Dit dagboek heeft dan ook een flexibele soft-cover en weegt slechts 210 grams. Hierdoor kun je het dagboek makkelijk meenemen en overal schrijven. Het dagboek heeft ook een vakje aan de binnenzijde van de achterkaft om losse notities op te bergen.

Meer informatie

Meer informatie
Merk Paperblanks
Kleur Cognac
Kaft Zachte kaft
Sluiting Geen sluiting
Papier Lijntjes
Papierkleur Ivoor
Aantal pagina's 176
Maat M
Oriëntatie Staand
Afmetingen 17,5 x 12,5 cm

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Safavid Midi Flexis dagboek Paperblanks
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Copyright © Dagboekwinkel.nl - Alle rechten voorbehouden.