Retourneren

Wanneer een van onze dagboeken onverhoopt toch niet aan jouw verwachtingen voldoet, dan kun je uiteraard gebruik maken van jouw herroepingsrecht.

Je kunt jouw product binnen 14 dagen zonder opgaaf van redenen retourneren naar Dagboekwinkel.nl. De 14 dagen termijn geldt vanaf het moment dat je het dagboek hebt ontvangen. De kosten van het terugzenden zijn voor jouw rekening.

Je kunt ervoor kiezen om een dagboek te ruilen of (indien je reeds een bedrag hebt betaald) het geld retour te ontvangen, neem hiervoor contact met ons op via info@dagboekwinkel.nl.

Kies je voor ruilen, dan zal Dagboekwinkel.nl je een ander dagboek toesturen. Het verschil in waarde zal naar je worden overgemaakt (in het geval van lagere waarde dan het geretourneerde product) of zul je aan Dagboekwinkel moeten overmaken (in het geval van hogere waarde dan het geretourneerde product).

Kies je voor de andere optie dan zal Dagboekwinkel.nl, na ontvangst van het product, jouw factuurbedrag inclusief de initiële verzendkosten (dit zijn niet de retourkosten) zo spoedig mogelijk, doch binnen 14 dagen aan je overmaken.