Reisdagboek 1-pagina-per-dag Peter Pauper

Speciale prijs € 14,44 Normale prijs € 16,99
Niet op voorraad

Het leven is een reis, en de beste reizen zijn avonturen die je allemaal in dit superleuke bruin reisdagboek kunt schrijven. Het elastiek om dit dagboek zorgt er voor dat het dagboek dicht blijft in je tas.

Wherever you go, go with all your heart - Confucius. 

Ga je op reis? Schrijf de opmerkelijke details van al jouw rondzwervingen in dit gave, compacte travel journal van Amerikaanse merk Peter Pauper Press. Dit page-a-day bevat 1 pagina per dag om al jouw herinneringen op vast te leggen. Het dagboek heeft 176 gelinieerde, ivoorkleurige pagina's. En op elke pagina kun je de datum, de plek en nog veel meer informatie over jouw trip vastleggen. Doordat je maar 1 pagina per dag hoeft te vullen is dit reisdagboek ook ideaal voor korte uitstapjes of weekendjes weg, waarbij je er maar een paar dagen tussenuit bent. Op de pagina kun je ook heel makkelijk aangeven wat voor weer het die dag was en wat de temperatuur was. Een pagina per dag geeft genoeg ruimte om te noteren welke plaatsen je verkend hebt en avonturen je hebt beleeft, maar ook kort genoeg om meer tijd over te houden voor het opdoen van ervaringen in plaats van erover te schrijven! 

De 176 pagina's zijn gemaakt van zuurvrij archiefpapier, zodat al jouw avonturen zo lang mogelijk bewaard zullen blijven. Aan de binnenzijde van de achterkaft heeft het dagboek een handig vak voor losse blaadjes of visitekaartjes en dergelijke. 

De harde kaft van dit dagboek is omwikkeld met een bijzonder leer-achtig, stug materiaal met een prachtig ingestanst reliëf. Ook de rug en de achterkaft hebben reliëf. Op de achterkaft staat het motief van wolken, dat ook aan de boven en onderkant van de voorkaft staat. Het dagboek heeft een handig aanwijslint en een bijpassend bruin elastiek om het dicht te doen.

Meer informatie

Meer informatie
Merk Peter Pauper Press
Kleur Bruin
Kaft Semi-harde kaft
Sluiting Elastieksluiting
Papier Lijntjes
Papierkleur Ivoor
Aantal pagina's 176
Maat M
Oriëntatie Staand
Afmetingen 18 x 12,5 cm

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Reisdagboek 1-pagina-per-dag Peter Pauper
Uw waardering
Copyright © Dagboekwinkel.nl - Alle rechten voorbehouden.