Grand Voyageur cash & card holder refill Paper Republic

Meer afbeeldingen

Grand Voyageur cash & card holder refill Paper Republic
€ 11,99

Schrijf de eerste review over dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

Refill 05 - Card and cash holder voor Grand Voyageur dagboeken van het merk Paper Republic. Met behulp van deze refill creëer je extra opberg mogelijkheden in jouw Grand Voyageur dagboek. De handige kaarthouder is gemaakt van stevig gerecycled kraft karton en past super tussen de andere refills. Je zou er bijvoorbeeld pasjes in kunnen doen, stickervellen, maar je kunt het ook gebruiken om losse notities of briefgeld in op te bergen. Dat werkt heel fijn. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Let op! Deze refill is alleen geschikt voor Grand Voyageur dagboeken niet voor de grotere Grand Voyageur XL dagboeken! Kijk bij 'extra informatie' voor de precieze afmetingen.
OF
Beschrijving

Details

Refill 05 - Card and cash holder voor Grand Voyageur dagboeken van het merk Paper Republic. Met behulp van deze refill creëer je extra opberg mogelijkheden in jouw Grand Voyageur dagboek. De handige kaarthouder is gemaakt van stevig gerecycled kraft karton en past super tussen de andere refills. Je zou er bijvoorbeeld pasjes in kunnen doen, stickervellen, maar je kunt het ook gebruiken om losse notities of briefgeld in op te bergen. Dat werkt heel fijn. De mogelijkheden zijn eindeloos! Let op! Deze refill is alleen geschikt voor Grand Voyageur dagboeken niet voor de grotere Grand Voyageur XL dagboeken! Kijk bij 'extra informatie' voor de precieze afmetingen.
Extra informatie

Extra informatie

Kleur Bruin
Kaft Nee
Sluiting Geen sluiting
Aantal pagina's 2
Papier Nee
Papierkleur Gerecycled
Maat S
Afmetingen 14 x 9,5 cm
Merk Paper Republic
Beoordelen