Over Dagboekwinkel.nl

Hallo!

Leuk dat je een kijkje komt nemen op Dagboekwinkel.nl. Deze online dagboek webshop is gespecialiceerd in, je raadt het al, dagboeken! 

De Dagboekwinkel is gestart door mij, Marcella. Ik schrijf zelf namelijk al meer dan 20 jaar in dagboeken. Mijn liefde voor dagboek schrijven begon toen ik een klein meisje was en net kon schrijven. Mijn moeder gaf me toen mijn eerste 'Dagboek" (een dun boekje met paarden er op). Ik heb er zelf een gat in gemaakt om er een slotje in te doen en trots dat ik was! Mooie dagboeken vind ik nog steeds heerlijk om te geven en te krijgen. Maar ik kwam er achter dat een mooi dagboek online kopen best lastig was. Daarom ben ik Dagboekwinkel gestart. 

Je kunt hier elk soort dagboek kopen. We hebben dan ook het grootste assortiment aan dagboeken van Nederland. Al onze dagboeken zijn van een goede kwaliteit. We verkopen niet alleen dagboeken voor kinderen, maar ook dagboeken voor volwassenen, zowel voor vrouwen als voor mannen. We hebben tevens het grootste assortiment aan dagboeken voor jongens met slot. 

Ik hoop dat je het dagboek vindt dat bij je past. Als je iets mist dan kun je me altijd een berichtje sturen via 'contact' en ga ik op zoek naar jouw mooiste dagboek.

Veel plezier met dagboek schrijven!

Marcella
Eigenaresse Dagboekwinkel.nl