Over Dagboekwinkel.nl

Hallo allemaal!

Fijn dat je een kijkje neemt op Dagboekwinkel.nl. Deze online dagboek winkel bestaat al ruim vijf jaar en is gespecialiseerd in, je raadt het al, dagboeken! 

De Dagboekwinkel is gestart door mij, Marcella. Ik schrijf zelf namelijk al meer dan 25 jaar in dagboeken. Mijn liefde voor dagboek schrijven begon toen ik een klein meisje was en net kon schrijven. Mijn moeder gaf me toen mijn eerste 'Dagboek' (een dun boekje met paarden er op). Ik heb er zelf een gat in gemaakt om er een slotje in te doen en trots dat ik was! Mooie dagboeken vind ik nog steeds heerlijk om te geven en te krijgen. Toen ik de Dagboekwinkel startte was het erg lastig om online een mooi dagboek met slot te vinden en te kopen. Dat moest anders vond ik en daarom ben ik Dagboekwinkel.nl gestart.

Inmiddels bestaat Dagboekwinkel.nl al een hele poos en zijn we uitgegroeid tot de grootste online speciaalzaak in dagboeken in Nederland! Hier zijn we erg trots op! Je kunt hier elk soort dagboek kopen, van een dagboek met slot, een leren dagboek, klassiek dagboek of zelfs een hervulbaar reisdagboek. We verkopen niet alleen dagboeken voor kinderen, maar ook dagboeken met slot voor volwassenen. Wist je dat het schrijven in een dagboek je helpt om je gedachten te structureren waardoor je gelukkiger wordt? We hebben tevens het grootste assortiment aan dagboeken met slot voor jongens. Al onze dagboeken zijn van een goede kwaliteit en een goede service vinden wij heel normaal! We verzenden onze dagboeken dan ook uitsluitend zorgvuldig met PostNL.

Hopelijk vindt je het dagboek dat bij je past en mag ik je binnenkort ook een dagboek toesturen. Als je nog iets mist dan kun je me altijd een berichtje sturen via de mail (info@dagboekwinkel.nl) of het contactformulier op onze website en ga ik op zoek naar jouw mooiste dagboek.

Zoek je een mooi gastenboek? Kijk dan ook eens op mijn andere webwinkel Gastenboekwinkel.nl

Veel plezier met dagboek schrijven!

Marcella
Eigenaresse Dagboekwinkel.nl

Dagboekwinkel.nl is onderdeel van Orins en gevestigd in Hengelo (Overijssel)

(KvK nummer: 56459289, Btw-identificatienummer: NL001212203B30)