Oranje katten dagboek met slot Avenue Mandarine

€ 9,99
Op voorraad

Oranje katten dagboek voor kinderen. Dit poezen dagboek met slot heeft vrolijke pagina's met oranje lijntjes en een leuk plaatje van een kat die aan een bloem ruikt.

Let op! Dit is een kleiner dagboek, kijk bij 'extra informatie' voor de precieze afmetingen.

Superleuk oranje dagboek met allemaal spelende katten in een grote tuin vol bloemen van het Franse merk Avenue Mandarine naar een design van de ontwerper Sarah Andreacchio. Bij dit vrolijke dagboek met slot zit ook een bijpassend stickervel.

Dit dagboek heeft een goudkleurig slotje met sleuteltje. Je krijgt er ook een reserve sleuteltje bij. De harde kaft heeft een roze kleurige binnenkaft en de 120 witte pagina's hebben oranje lijntjes. Op elke pagina staat in linksonder (op de linker pagina) of de rechtsonder (op de rechterpagina) een leuke afbeelding van een katje dat aan een bloem ruikt. Elke pagina heeft 16 lijntjes met een regelafstand van 0,8 cm.

Dit is een kleiner dagboek, zodat ook kleine kinderen het goed vast kunnen houden en je het gemakkelijk mee kunt nemen in een tasje. Een superleuk dagboek voor elke dagboekschrijver

Meer informatie
Merk Avenue Mandarine
Kleur Geel, Oranje
Kaft Harde kaft
Sluiting Slot en sleutel
Papier Lijntjes
Papierkleur Meerdere kleuren
Aantal pagina's 120
Maat S
Oriëntatie Staand
Afmetingen 14 x 11 cm
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Oranje katten dagboek met slot Avenue Mandarine
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Copyright © Dagboekwinkel.nl - Alle rechten voorbehouden.