Oranje baby dagboek Henzo

Meer afbeeldingen

Oranje baby dagboek Henzo
€ 12,49

Schrijf de eerste review over dit product

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Schattig oranje A4 baby dagboek met een afbeelding van een bruine teddybeer. De kaft van het dagboek heeft een matte afwerking. Het dagboek heeft 22 pagina's met afbeeldingen, oftewel 44 bladzijden. De hebben een prachtige whitewash afwerking met vintage foto's van baby's. In dit dagboek kun je niet alleen tekst kwijt, maar is er ook ruimte voor foto's.
Elke bladzijde heeft bijvoorbeeld een specifiek onderwerp, zoals "Foto van mijn slaapkamer/ in dit huis woon ik", "Mama voelde me het eerst schoppen op", maar ook "Kruip ik voor het eerst voor of achteruit?" en "Mijn eerste Oud- en Nieuwjaar" en ruimte voor een knutselwerkje. Uiteraard ontbreekt een groeitabel ook niet! Kortom een super leuk dagboek tijdens en na de zwangerschap.
Beschrijving

Details

Schattig oranje A4 baby dagboek met een afbeelding van een bruine teddybeer. De kaft van het dagboek heeft een matte afwerking. Het dagboek heeft 22 pagina's met afbeeldingen, oftewel 44 bladzijden. De hebben een prachtige whitewash afwerking met vintage foto's van baby's. In dit dagboek kun je niet alleen tekst kwijt, maar is er ook ruimte voor foto's. Elke bladzijde heeft bijvoorbeeld een specifiek onderwerp, zoals "Foto van mijn slaapkamer/ in dit huis woon ik", "Mama voelde me het eerst schoppen op", maar ook "Kruip ik voor het eerst voor of achteruit?" en "Mijn eerste Oud- en Nieuwjaar" en ruimte voor een knutselwerkje. Uiteraard ontbreekt een groeitabel ook niet! Kortom een super leuk dagboek tijdens en na de zwangerschap.
Extra informatie

Extra informatie

Kleur Bruin, Geel, Oranje
Kaft Harde kaft
Sluiting Geen sluiting
Aantal pagina's 22
Papier Geïllustreerd
Papierkleur Meerdere kleuren
Maat XL
Afmetingen 27,5 x 21,5 cm
Merk Henzo
Beoordelen

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: