Moulin rouge donkerblauw dagboek met magneetsluiting Exacompta

Meer afbeeldingen

Moulin rouge donkerblauw dagboek met magneetsluiting Exacompta
€ 12,95

Schrijf de eerste review over dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

Luxe donkerblauw Moulin Rouge dagboek. Dit dagboek heeft heel bijzonder papier. Het papier van het dagboek is namelijk 90 grams duurzaam, geborsteld velijn papier. Velijn papier is een speciaal soort zeer glad en fijn perkament. Het papier wordt goed beschermd door de magneetsluiting van dit leuke dagboek.

Het dagboek heeft 96 gelinieerde pagina's. De eerste en laatste pagina van het dagboek zijn rijk geïllustreerd. De kaft van het dagboekje heeft speciale een krasbestendige matte gelamineerde laag om krassen op het dagboek minimaliseren. Het papier heeft het PEFC keurmerk. Let op! Dit is een kleiner dagboek. Kijk bij extra informatie voor de specifieke afmetingen.
OF
Beschrijving

Details

Laat je wegvoeren op de klanken van de Moulin Rouge. Dit kleine dagboek brengt je in een keer naar de zwoele nachten van Parijs. Laat je gaan en geef je gedachten de ruimte in dit prachtige, compacte dagboek met magneetsluiting en afbeelding van de Moulin Rouge. De eerste en laatste pagina van het dagboek zijn rijk geïllustreerd. De kaft van het dagboekje heeft speciale een krasbestendige matte gelamineerde laag om krassen op het dagboek minimaliseren. Het papier van het dagboek is van 90 grams duurzaam, geborsteld velijn papier. Velijn papier is een speciaal soort zeer glad en fijn perkament. Het papier heeft het PEFC keurmerk. Let op! Dit is een kleiner dagboek. Kijk bij extra informatie voor de specifieke afmetingen.
Extra informatie

Extra informatie

Kleur Blauw, Wit, Zwart
Kaft Harde kaft
Sluiting Magneetsluiting
Aantal pagina's 96
Papier Lijntjes
Papierkleur Wit
Maat S
Afmetingen 14,6 x 9,8 cm
Merk Moulin Rouge
Beoordelen

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: