Morocco dagboek Peter Pauper

€ 19,99
Niet op voorraad

Prachtig donkerblauw dagboek met lijntjes. Let op! Dit is een groter dagboek! Kijk bij meer informatie voor de precieze afmetingen.

Dit bijzondere donkerblauwe dagboek heeft een harde kaft met reliëf en metallic kleurige details. De randen van de pagina's zijn goudkleurig. Dit dagboek, van het Amerikaanse merk Peter Pauper Press, is gebaseerd op de kaft van een klassiek 19e eeuws boek uit Frankrijk. Deze kaft, die een franse vertaling van de bijbelse liederen Song of Songs bevatte, was gemaakt van Marokijn leer (Morocco leather), een speciaal soort leer dat bekend stond om de soepelheid van het leer. Dit leer wordt ook wel Saffiaanleer genoemd en was alleen bestemd voor de meest bijzondere boeken. Vaak werd het beschilderd met sierlijk bewerkte bloem motieven, net zoals de kaft van dit prachtige dagboek. Zowel de voor- en achterkaft áls de rug van dit dagboek heeft reliëf en bijzondere metallic kleurige details. De zijkanten van de pagina's zijn met goudkleur afgewerkt, wat een bijzondere uitstraling aan dit dagboek geeft.

Het dagboek heeft 192 pagina's van ivoorkleurig, 120 gsm papier. Door de dikte van het papier kun je goed met vulpen in het dagboek schrijven. De pagina's hebben 24 lichtgrijs gekleurde lijntjes met een regelafstand van 0,8 cm. Het papier is zuurvrij en van archief kwaliteit. Ook heeft het dagboek een handig bijpassend donkerblauw aanwijslint.

Meer informatie

Meer informatie
Merk Peter Pauper Press
Kleur Blauw
Kaft Harde kaft
Sluiting Geen sluiting
Papier Lijntjes
Papierkleur Ivoor
Aantal pagina's 192
Maat XL
Oriëntatie Staand
Afmetingen 23 x 18,5 cm

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Morocco dagboek Peter Pauper
Uw waardering
Copyright © Dagboekwinkel.nl - Alle rechten voorbehouden.