Mahogany Midi dagboek Paperblanks

Speciale prijs € 18,66 Normale prijs € 21,95
Niet op voorraad

Rood bruin Paperblanks dagboek met goud- en koperkleurige accenten en reliëf. Mahogany Midi wordt gesloten met een bronskleurige sluiting. De zijkanten van de 144 ivoorkleurige pagina's met lijntjes zijn ook prachtig bedrukt. Het papier heeft een dichtheid van 120 gsm. Hierdoor is het ook erg geschikt voor wat nattere vulpen inkt. Het dagboek bevat een roodkleurig aanwijslint en een extra vak aan de binnenzijde van de achterkaft. Een fantastisch dagboek voor elke fantastische dagboekschrijver.

Fantastisch rood, bruin met goudkleurige en koperkleurige accenten dagboek Mahogany Midi van het merk Paperblanks. Het dagboek is onderdeel van de Fall Filigree collectie en is geïnspireerd door de bonte en brilliante kleuren van de herfst. Met deze serie viert Paperblanks de warme en verleidelijke tinten van de veranderende seizoenen en de mogelijkheden die zij brengen. Het originele boekbinderswerk waar dit dagboek op gebaseerd is een leren bijbel uit 1736 gepubliceerd in Hof, Duitsland. Het boek is geschreven door Johann Gottlieb Vierling, een populaire uitgever vern wetenschappelijke, godsdienstige en filosofische materialen.

Dit prachtige dagboek wordt gesloten met een bronskleurige sluiting. De zijkanten van de pagina's van dit dagboek zijn ook prachtig bedrukt. De voorkaft van het dagboek heefr reliëf wat bijdraagt aan de luxe uitstraling. Het dagboek heeft 144 ivoorkleurige pagina's met lijntjes, oftewel 288 bladzijden. De regelafstand is 0,7 cm en het papier heeft een dichtheid van 120 gsm. Hierdoor is het ook erg geschikt voor wat nattere vulpen inkt. Het dagboek bevat een roodkleurig aanwijslint en een extra vak aan de binnenzijde van de achterkaft waar je losse notities of stickers e.d. in kunt bewaren. Een fantastisch dagboek voor elke fantastische dagboekschrijver.

Meer informatie
Merk Paperblanks
Kleur Bruin, Goud, Rood
Kaft Harde kaft
Sluiting Sluiting
Papier Blanco
Papierkleur Ivoor
Aantal pagina's 144
Maat M
Oriëntatie Staand
Afmetingen 18 x 13 cm
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Mahogany Midi dagboek Paperblanks
Uw waardering
Copyright © Dagboekwinkel.nl - Alle rechten voorbehouden.