Grand Voyageur XL cognac leren reis dagboek Paper Republic

Meer afbeeldingen

Grand Voyageur XL cognac leren reis dagboek Paper Republic
€ 59,99

Schrijf de eerste review over dit product

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

De Grand Voyageur XL in cognac kleur is een prachtig, luxieus dagboek van het Oostenrijkse merk Paper Republic. Het leer voor deze dagboeken komt uit Italië en wordt plantaardig gelooid. Het behoud hierdoor zijn heerlijke, luxe, leerachtige geur, ook na intensief gebruik.

Het Grand Voyageur XL dagboek bestaat uit 1) de leren omslag, 2) twee elastieken gemaakt van speciaal Japans elastiek, en een blanco notitieboek gemaakt van het hout van Zweedse bomen. Het blanco notitieboek heeft 28 pagina's oftewel 56 bladzijden. De Grand Voyageur is aan te passen met verschillende typen refills, zoals gelinieerde notitieboeken of een Cash and Card holder. Op deze manier is het geheel aan jouw eigen stijl en smaak aan te passen.
Beschrijving

Details

De Grand Voyageur XL in cognac kleur is een prachtig, luxieus dagboek van het Oostenrijkse merk Paper Republic. Het leer voor deze dagboeken komt uit Italië en wordt plantaardig gelooid. Het behoud hierdoor zijn heerlijke, luxe, leerachtige geur, ook na intensief gebruik. Het Grand Voyageur XL dagboek bestaat uit 1) de leren omslag, 2) twee elastieken gemaakt van speciaal Japans elastiek, en een blanco notitieboek gemaakt van het hout van Zweedse bomen. Het blanco notitieboek heeft 28 pagina's oftewel 56 bladzijden. De Grand Voyageur is aan te passen met verschillende typen refills, zoals gelinieerde notitieboeken of een Cash and Card holder. Op deze manier is het geheel aan jouw eigen stijl en smaak aan te passen. Heb je liever een kleiner dagboek? Kijk dan naar de Grand Voyageur - Cognac
Extra informatie

Extra informatie

Kleur Cognac
Kaft Zachte kaft
Sluiting Elastieksluiting
Aantal pagina's 28
Papier Blanco
Papierkleur Ivoor
Maat L
Afmetingen 21 x 15 cm
Merk Paper Republic
Beoordelen