Golden Trefoil Midi dagboek Paperblanks

€ 19,95
Op voorraad

Prachtig klassiek dagboek met lijntjes. Dit dagboek met klaverbladmotief heeft maar liefst 240 pagina's! Het dagboek heeft een stevige, harde kaft.

Golden Trefoil is een chique dagboek van het merk Paperblanks. Dit dagboek is gebaseerd op klassieke boeken uit vroegere tijden. Dit kun je ook zien aan het prachtige motief op de zijkanten van de pagina’s, maar ook aan het karakteristieke klaverblad (Trefoil) motief. Vroeger werd een klaverblad gebruikt om de kracht van in elkaar grijpende relaties (zoals familie of vrienden) te symboliseren.

Dit is een extra dik dagboek met wel 240 ivoorkleurige pagina’s (oftewel 480 bladzijden). Het dagboek heeft een heel handig vak aan de binnenzijde van de achterkaft. Hier is ook het zwarte elastiek verstopt vastgemaakt. Hiermee kun je jouw dagboek makkelijk sluiten en voorkom je dat het ongewenst openvalt. De harde kaft van het Golden Trefoil Midi dagboek heeft een bijzondere matte goudkleurige afwerking en een prachtig reliëf. Zowel de voor- als achterkaft áls de rug van het dagboek heeft reliëf. Tot slot wordt het dagboek afgemaakt met een handig rood aanwijslint.

Het ontwerp van de kaft van dit prachtige Paperblanks dagboek is geïnspireerd op de kaft van een Frans boek uit de zestiende-eeuws. De originele kaft is vermoedelijk gemaakt door Claude de Picques en het bevatte een versie van de Opera Omnia van Giovanni Pontano (1426 - 1503). Pontano was een dichter en humanist uit Midden-Italië, die vanuit niets opklom tot een vriend en adviseur van Alfonso de Magnificus, koning van Aragon en Napels. Pontano was een diep romantische op familie gerichte man. Het is dan ook niet meer dan passend dat zijn werk werd versierd met het klaverbladmotief, een blijvend symbool van de kracht van in elkaar grijpende relaties.

Meer informatie

Meer informatie
Merk Paperblanks
Kleur Goud, Rood
Kaft Harde kaft
Sluiting Elastieksluiting
Papier Lijntjes
Papierkleur Ivoor
Aantal pagina's 240
Maat M
Oriëntatie Staand
Afmetingen 18 x 13 cm

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Golden Trefoil Midi dagboek Paperblanks
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Copyright © Dagboekwinkel.nl - Alle rechten voorbehouden.