Gilded Floral dagboek Peter Pauper

€ 16,99
Niet op voorraad

Bloemen dagboek met een kaft die is geïnspireerd op prachtige oude klassieke boeken. Dit dagboek heeft 160 pagina's met lijntjes.

Dit elegante dagboek Gilded Floral is gebaseerd op de kaft van een bijzonder Perzisch manuscript. Dit 19e eeuwse boek had een verguld gelakte kaft, waardoor de goudkleurige details een prachtige afwerking kregen. De rug van dit dagboek heeft ook een prachtig goudkleurig motief met bloemen. De kaft heeft reliëf en de matte afwerking doet denken aan die ouderwetse lak van het oorspronkelijke boek. Het originele lakwerk werd gemaakt uit meerdere delicate verflagen en uiteindelijk een laag schellak (shellac). Deze laatste laag werd vervolgens zorgvuldig opgeschuurd totdat ze licht glanste en de goudkleurige motieven nog beter naar voren kwamen.

Dit prachtige dagboek met het Amerikaanse merk Peter Pauper Press is gemaakt om lang mee te gaan. De 160 pagina's (320 bladzijden) zijn gemaakt van zuurvrij archief papier van wel 120 grams! Hierdoor is het perfect voor vulpen inkt en is de kans op doorvloeien van de inkt naar de achterkant van de pagina klein. Elke pagina heeft 23 lichtgrijs subtiel gestipte lijntjes, regelafstand 0,8 cm en een goudkleurige rand. Met het bijpassende aanwijslint kun je makkelijk terugvinden waar je bent gebleven met schrijven. Kortom een prachtig dagboek voor elke dagboekschrijver!

Meer informatie

Meer informatie
Merk Peter Pauper Press
Kleur Goud, Groen, Rood
Kaft Harde kaft
Sluiting Geen sluiting
Papier Lijntjes
Papierkleur Ivoor
Aantal pagina's 160
Maat L
Oriëntatie Staand
Afmetingen 21,5 x 17 cm

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Gilded Floral dagboek Peter Pauper
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Copyright © Dagboekwinkel.nl - Alle rechten voorbehouden.