Essence of Green dagboek met slot Goldbuch

€ 15,99
Op voorraad

Prachtig groen bloemen dagboek met slot voor volwassenen. Het dagboek heeft blanco, witte pagina's. 

Alsof je in een enorme tuin, een jungle van groen, loopt en overweldigd wordt door de geur van Orchideeën. Een tuin om in te verdwalen en steeds weer nieuwe dingen in te ontdekken. Zo ziet de kaft van dit bijzondere dagboek met slot "Essence of Green" van het studio Turnowsky door het Duitse merk Goldbuch.

Het dagboek heeft een goudkleurig slotje waar je twee sleuteltjes bij krijgt. De bijzondere matte, metallic elementjes op de harde kaft van dit dagboek maken het extra speciaal. De kaft heeft ook nog eens reliëf waardoor het dagboek een bijzonder luxe uitstraling krijgt.

Doordat dit dagboek witte, blanco pagina's zonder lijntjes en dergelijke heeft, van 80 grams papier, kun je naast schrijven ook heel goed kleuren en schetsen in dit dagboek. Je krijgt bij dit dagboek een leeg velletje met lijntjes dat je onder de pagina's van dit dagboek kan leggen, en je op die manier toch een dagboek met lijntjes hebt.

Hett 80 grams papier er voor dat je makkelijk met vulpen in het dagboek kan schrijven. Het dagboek heeft 96 pagina's oftewel 192 bladzijden, genoeg om veel gedachten, herinneringen en andere hersenspinsels in op te schrijven. Kortom een gaaf dagboek voor elke dagboekschrijver.

Meer informatie
Merk Goldbuch
Kleur Geel, Groen
Kaft Harde kaft
Sluiting Slot en sleutel
Papier Blanco
Papierkleur Wit
Aantal pagina's 96
Maat M
Oriëntatie Vierkant
Afmetingen 16,5 x 16,5 cm
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Essence of Green dagboek met slot Goldbuch
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Copyright © Dagboekwinkel.nl - Alle rechten voorbehouden.