Grand Voyageur donkerbruin leren reis dagboek Paper Republic

Meer afbeeldingen

Grand Voyageur donkerbruin leren reis dagboek Paper Republic
€ 39,95

Schrijf de eerste review over dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

Prachtig Italiaans leren traveller's notebook van het merk Paper Republic. De Grand Voyageur, zoals dit dagboek wordt genoemd is ideaal voor onderweg. Het heeft namelijk een A6 afmeting, waardoor het zélfs in de broekzak van een mannenbroek past (en uiteraard in de meeste kleine damestassen). Dit stoere dagboek is helemaal aan te passen aan jouw voorkeur, omdat je er verschillende boekjes in kunt doen. Met behulp de elastieken voeg je makkelijk een boekje toe of haal je er een weg. Zo kun je er bijvoorbeeld een refill met lijntjes in doen om mee te schrijven én een refill met blanco pagina's om op te tekenen. De Grand Voyageur is daarnaast erg geschikt om als bullet journal te gebruiken.

Bij dit dagboek krijg je de heerlijk geurende leren omslag, een elastiek afkomstig uit Japan zodat kwaliteit gewaarborgd is én een refill boekje met 48 blanco pagina's, zodat je direct aan de slag kunt. Let op! Dit is een kleiner dagboek, kijk bij de extra informatie voor de specificaties.
OF
Beschrijving

Details

Prachtig Italiaans leren traveller's notebook van het merk Paper Republic. De Grand Voyageur, zoals dit dagboek wordt genoemd is ideaal voor onderweg. Het heeft namelijk een A6 afmeting, waardoor het zélfs in de broekzak van een mannenbroek past (en uiteraard in de meeste kleine damestassen). Dit stoere dagboek is helemaal aan te passen aan jouw voorkeur, omdat je er verschillende boekjes in kunt doen. Met behulp de elastieken voeg je makkelijk een boekje toe of haal je er een weg. Zo kun je er bijvoorbeeld een refill met lijntjes in doen om mee te schrijven én een refill met blanco pagina's om op te tekenen. De Grand Voyageur is daarnaast erg geschikt om als bullet journal te gebruiken. Bij dit dagboek krijg je de heerlijk geurende leren omslag, een elastiek afkomstig uit Japan zodat kwaliteit gewaarborgd is én een refill boekje met 48 blanco pagina's, zodat je direct aan de slag kunt. Let op! Dit is een kleiner dagboek, kijk bij de extra informatie voor de specificaties.
Extra informatie

Extra informatie

Kleur Bruin
Kaft Zachte kaft
Sluiting Elastieksluiting
Aantal pagina's 48
Papier Blanco
Papierkleur Ivoor
Maat M
Afmetingen 10,5 x 15 cm
Merk Paper Republic
Beoordelen