Coloriage Wild 4 Dieren kleurboek Avenue Mandarine

€ 14,99
Op voorraad

Supertof dieren en kinder kleurboek met dikke pagina's. Door de spiraal binding ligt dit kleurboek altijd plat. 

Wordt jij helemaal 'Wild' van kleuren, maar brengt het je ook veel rust? Dan vindt je dit 4e kleurblok van de Franse Emmanuelle Colin met haar 'Wilde' karakters vast geweldig. In dit kleurboek staan je 14 van haar beste tekeningen, allemaal met een dier er bij. Kleur alle Spirit Animals en Wild Childs met kleurplaten van verschillende grote katachtigen, vogels, beren, maar ook dieren uit het bos, zoals een hert, paard, vos of wolf.

Het kleurblok bevat 28 witte pagina's van 250 gsm Clairefontaine papier, wat het zeer geschikt maakt voor mixed media. Het papier is niet geheel glad, maar heeft een lichte structuur. De spiraalbinding van het kleurblok zorgt er voor dat het kleurblok perfect plat blijft liggen wanneer je aan het kleuren bent.

Elke afbeelding is geperforeerd, zodat je deze gemakkelijk uit het kleurboek kunt halen. Daarnaast komt elke afbeelding 2 keer voor, zo kun je er een van de twee kleurplaten als proefplaat gebruiken, voordat je aan de uiteindelijke kleurplaat begint. Of gewoon lekker twee hele andere kleurplaten wil maken.

Meer informatie

Meer informatie
Merk Avenue Mandarine
Kleur Wit, Zwart
Kaft Harde kaft
Papierkleur Wit
Aantal pagina's 28
Maat M
Oriëntatie Vierkant
Afmetingen 21 x 20 cm

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Coloriage Wild 4 Dieren kleurboek Avenue Mandarine
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Copyright © Dagboekwinkel.nl - Alle rechten voorbehouden.