Celestial dagboek Peter Pauper

€ 16,49
Niet op voorraad

Prachtig donkerblauw en goudkleurig klassiek dagboek "Celestial" van Peter Pauper. Dit dagboek met lijntjes is geïnspireerd op de hemel en de zon en heeft een harde kaft.

Magnifiek, donkerblauw met goudkleurig "Celestial" dagboek van het Amerikaanse merk Peter Pauper Press. De kaft van dit prachtige klassieke dagboek is gebaseerd op een met geitenleer gebonden boek uit 1933, ontworpen en gemaakt door boekbinderij Henry T. Wood uit Londen. Deze boekbinderij stond bekend om zijn vooruitstrevende en onderscheidende ontwerpen. Dit blijkt duidelijk uit de subtiele assymetrie en de ingewikkelde details op de kaft. Je ziet bijvoorbeeld verschillende planeten, een zon, maar ook lansen met barnieren en zelfs trompetgeschal om het dagboek aan te kondigen. Om het geheel af te maken heeft dit dagboek ook nog eens pagina's met goudkleurige randen. De binnenkaft heeft een matte brons kleur. De buitenkaft heeft reliëf én metallic goudkleurige details die schitteren in het licht.

Het dagboek heeft 160 pagina's met lijntjes (320 blz). Elke pagina heeft 23 regels met een regelafstand van 0,8 cm. Het zuurvrije papier van 120 grams dat is gebruikt,voelt heel glad en schrijft heel fijn. De pagina's zijn zeer geschikt voor vulpen inkt. Daarnaast beschikt het dagboek ook over een donkerblauw aanwijslint, zodat je altijd precies weet waar je bent gebleven. Een supermooi dagboek voor elke dagboekschrijver.

Meer informatie
Merk Peter Pauper Press
Kleur Blauw, Goud
Kaft Harde kaft
Sluiting Geen sluiting
Papier Lijntjes
Papierkleur Ivoor
Aantal pagina's 160
Maat L
Oriëntatie Staand
Afmetingen 21 x 16 cm
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Celestial dagboek Peter Pauper
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Copyright © Dagboekwinkel.nl - Alle rechten voorbehouden.